Wilt u een eigen e-liquidlijn? Ons ambacht en vakmanschap delen we met onze partners. Bent u op zoek naar een sterke partner om uw eigen e-liquid te ontwikkelen? Wij helpen u daar graag mee! Onze volledig op Nederlandse bodem geproduceerde en geteste producten, verlaten de Millers Juice-fabriek namelijk niet alleen met ons eigen logo; wij bedienen vele klanten met hun eigen merk e-liquid.

Ons vakmanschap, uw merk.

Van A tot Z

In de afgelopen jaren gingen velen u voor. Niet zo vreemd, want Millers Juice is dé partner om een eigen e-liquid op de markt te brengen. Met een eigen designteam, kundige vakmensen en toegang tot al onze faciliteiten is Millers Juice in staat de ontwikkeling van uw eigen liquid-merk van A tot Z te verzorgen.

Van smaakontwikkeling tot registratie van uw merk, bij Millers Juice bieden wij het allemaal. Onze vaklieden helpen om kwalitatief hoogwaardige e-liquids te ontwikkelen en produceren en we zetten onze uitgebreide kennis graag in om u alle beslommeringen rond uw merk uit handen te nemen. En: de kwaliteitsstandaarden die we voor ons eigen merk hanteren, gelden voor iedere e-liquid die onze productiefaciliteit verlaat.

Zeggenschap & keuzevrijheid

In het proces werken we graag samen met onze partners. De klant heeft veel zeggenschap en keuzevrijheid want wij willen graag de potentie van alle partijen benutten. Interesse in uw eigen e-liquid merk of wilt u uw bestaande merk(en) bij Millers Juice onderbrengen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag plannen we een, geheel vrijblijvend, oriëntatiegesprek in.

Ons team

Ambacht, vakmanschap en kwaliteit zijn termen die bij Millers Juice centraal staan. Deze zijn echter niet mogelijk zonder vaklieden, een team vol gedreven personen. Zeventig personen werken dagelijks hard om continu voorop te blijven lopen binnen de markt. Zowel voor ons eigen merk, als voor de merken die we in samenwerking met onze klanten opbouwen.

Ons belang ligt bij een volledige smaakervaring voor onze klanten. Ambacht staat voor gepassioneerd werk en kwalitatieve producten. Bij Millers Juice trachten we de molenaars van onze tijd te zijn. Door kennis te nemen van ieder onderdeel binnen ons vak en hierin meesters te worden. Dit is een continu proces waar we samen met onze klanten en partners dagelijks met plezier aan werken.

Wij zijn de moderne molenaars. Wij zijn Millers Juice.
Meer over Millers Juice »