Millers Juice staat voor Nederlands ambacht en vakmanschap. Zoals de traditionele molenaar die van oudsher bekend staat om zijn zeer uitgebreide vaardigheden en grondige kennis van zijn producten. En voor wie bijvoorbeeld het weer en de gereedschappen die hij gebruikt geen enkel geheim meer kent.

Ook bij Millers Juice werken we continu aan verdere specialisatie binnen ons ambacht. We hebben niet alleen verstand van de productie, maar nemen voortdurend kennis van alle facetten van ons vak: het produceren en verkopen van e-liquids. Wij kennen ons product, onze omgeving en alles wat er mee te maken heeft dan ook uitstekend en het is ons streven deze kennis continue te blijven vergroten. Deze ambachtelijke insteek vullen we aan door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van ontwikkeling en kwaliteitsgarantie in een eigen laboratorium, geoptimaliseerde productie en distributie, marketing en sales.

Nederlandse bodem

Van het ontwikkelingstraject tot aan de verzending, alles gebeurt volledig binnenshuis op Nederlandse bodem. Net als de molenaar kennen we ons product, onze gereedschappen en onze omgeving. Zo ontwikkelen en testen we alles zelf met eigen hoogwaardige apparatuur en nemen we deel aan gesprekken met overheden om de nog altijd jonge branche mee vorm te blijven geven.

Van oudsher vertegenwoordigt Nederland zijn ambacht ook buiten de landsgrenzen. Ook wij zien dit als belangrijk onderdeel van onze identiteit. Met ons eigen streven naar vakmanschap zijn we continu buiten onze vertrouwde omgeving op zoek; naar nieuwe markten, nieuwe toevoegingen en nieuwe kennis. Millers Juice opereert succesvol in meerdere landen met internationale groei in het achterhoofd, maar onze Nederlandse identiteit staat immer voorop.

Vanuit onze standplaats Oosterhout werken we dagelijks met ruim zeventig eigentijdse molenaars aan ons mooie vak.

Wij zijn Millers Juice.

Eerste Nederlandse e-liquid merk

Met trots presenteren wij het eerste Nederlandse e-liquid merk: Millers Juice. Sinds 2014 wordt Millers Juice volledig TPD-conform geproduceerd in onze fabriek in Nederland. Millers Juice is ontstaan vanuit het ideaal om de traditionele sigaret te vervangen door een hedendaags alternatief. Met Nederlands vakmanschap wordt onze e-liquid geproduceerd. Zoals ambachtelijke molenaars gebruiken we slechts de beste ingrediënten met de hoogste zuiverheid. Iets wat we voortdurend grondig testen in ons eigen laboratorium.

Millers Juice is gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Op ruim 4.000m² bevinden zich de productiefaciliteit, onze kantoren, het laboratorium en het distributiecentrum. Met een team van ruim zeventig mensen werken wij dagelijks samen om de hoge standaarden van Millers Juice, zoals de hoogst haalbare zuiverheidsgradatie, te waarborgen.

TÜV ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagement systeem

Ambacht zorgt voor kwaliteit. Ons kwaliteitsmanagement systeem is TÜV ISO 9001 gecertificeerd. Dagelijks produceren wij tienduizenden flesjes e-liquid onder streng gecontroleerde kwaliteitsnormen. De producten beschikken over alle vereisten zoals onder andere een kinderveilige sluiting met ISO 8317, een verplichte bijsluiter en een verpakking conform de laatste TPD-wetgeving. We controleren iedere batch in onze eigen testfaciliteit binnen de fabriekslocatie. De zuiverheid van nicotine, het nicotinegehalte van de base en onze smaken worden dagelijks getest. Tevens beschikt Millers Juice over de modernste apparatuur om de emissie te meten. Dit is noodzakelijk voor het registratieproces van onze e-liquids.
Meer over onze productie en tests »

Alle producten van Millers Juice worden opgeslagen in onze eigen distributiefaciliteit. Vanuit dit centrale punt beleveren wij wereldwijd aan (groot)handelaren. Met behulp van een innovatief ‘pick-to-cart’-systeem verzamelen en versturen wij onze orders altijd met de grootst mogelijke precisie en dankzij nauwe samenwerking met internationale transporteurs garanderen wij snelle levertijden.

Private label

We delen ons vakmanschap ook graag met anderen. Naast de productie van Millers Juice fabriceren wij dan ook dagelijks vele andere merken. Onze Private Label-partners werken met ons samen omdat zij op zoek zijn naar kwaliteit, betrouwbaarheid en ambacht. Millers Juice is er trots op zich te kunnen inzetten voor verschillende merken met productie, smaakprofielen, marketing, design en vormgeving.
Meer over ons Private Label »

Bovenstaande is een kleine greep uit waar onze ambacht uit bestaat. Millers Juice is meer dan een producent van e-liquids. Bij Millers Juice nemen we onze positie binnen de maatschappij serieus. Zo zijn we een erkend leerbedrijf waarbij we toekomstige vakmensen een kans geven zich te ontwikkelen. Daarnaast zijn we onderdeel van verschillende commissies op nationaal, Europees en wereldwijd niveau (NEN, CEN, ISO). Hierbij zijn we nauw betrokken bij de ontwikkelingen van e-liquids en de protocollen rond kwaliteits-, productie- en veiligheidseisen. Millers Juice ontwikkelt zich niet alleen; ons personeel, onze klanten en leveranciers ontwikkelen zich met ons mee.

Geschiedenis

Ieder bedrijf begint met een idee. Bij Millers Juice was dit om van de productie van e-liquid een heuse ambacht te maken en het naar een hoger niveau te tillen. Met vier personen is Millers Juice in 2014 begonnen vanuit een garage. En gedreven door een vakmanschap als van de vroegere molenaar, groeide Millers Juice door.

Sinds 2014 zijn er grote stappen gezet: van een garage naar een bedrijfsruimte van 400m² met meer ruimte, meer mogelijkheden en standaarden die voortdurend opnieuw werden verhoogd. Met een team van zo’n 35 personen bleef de groei gigantisch tot het punt waar we nu staan, met een productiefaciliteit van 4.000m², een eigen ontwikkelings- en testapparatuur en ruim 70 zeer gemotiveerde molenaars die zich dagelijks voor 100% inzetten.

Kwaliteit, prijsstelling & partnership

Millers Juice staat voor het ambacht van de traditionele Hollandse molenaar. Sinds 2014 produceren wij in Nederland e-liquids voor de e-sigaret vanuit ons ideaal om de traditionele sigaret te vervangen. Vanuit Nederland werken wij dagelijks aan de meest hoogwaardige producten om dit ideaal na te streven. Na de succesvolle introductie van de Silverline, onze e-liquidlijn die inmiddels bestaat uit 39 verschillende smaken, was Millers Juice binnen afzienbare tijd verkrijgbaar in heel Nederland. Later volgden onze Chromeline, Platinumline en Goldline waarmee we vandaag de dag een zeer compleet aanbod hebben voor iedere soort consument.

In de afgelopen jaren is Millers Juice flink gegroeid. Na een verhuizing naar een nieuwe locatie, investeringen in een eigen laboratorium, onze actieve deelname aan gesprekken met overheden en met een voortdurende blik op de toekomst, werken wij dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige producten waar u op kunt vertrouwen. En Millers Juice blijft groeien! Steeds meer ondernemers kiezen voor onze producten vanwege de kwaliteit, goede prijsstelling en partnership. Momenteel worden de producten van Millers Juice in verschillende landen verkocht waarbij wij dagelijks vanuit ons vakmanschap blijven werken aan innovatie, nieuwe producten en nog hogere kwaliteit.